Meidan perhe - our family - January 2010 Photo by Tatu Blomqvist

Tuesday, August 5, 2014

Maalari maalasi taloa -

- en maalannutkaan taloa vaan yhden vanhan jakkaran ja maustehyllyn. Niista tuli kuitenkin sininen (jakkara) ja punainen (maustehylly). Kuva tulee myohemmin koska kamera jai toihin. Yllattava maalausvimma syntyi kun edessa oli ilta yksin kotona; Nigel Coimbatoressa tyomatkalla tarkastamassa sirkuksia ja tytot maalla suomi-vieraiden kanssa. Emma ja Saara paattivat jaada 'ranchille' sen sijaan etta olisivat tulleet Ootyyn viikoksi kun mina menin toihin, koska saimme Suomesta vieraaksi Caius Aminoffin oppilaan, joka tuli tyttarensa kanssa meille puuhaamaan hevosten kanssa ja opettamaan hevostaitoja lapsille. Ei siis pelkastaan meidan lapsille vaan myos meidan 'next generation animal handlers' - pikkupojille. Ratsastustunnit veivat siis voiton aidin mukaan tulemisesta... Tanaan mentiin kuulemma 'risuesteita'.
Meidan tyttojen ponihulluus on ollut tietysti tarkoitushakuisesti kannustettua - minusta on ihanaa harrastaa yhdessa lasten kanssa ja tykkaan etta lapsilla on tallainen oma juttu josta he ovat todella innostuneita. Ja jos jonain paivana ponit eivat enaa kiinnosta niin sitten taman kaiken energian ja innon voi kohdistaa johonkin uuteen asiaan.  Ja tama poniharrastus on johtanut myos muihin innostuksiin; Emma leipoi itse aamiaismuffinsseja 'Heartland' -TV-(hevos)sarjan isoisan reseptin mukaan. Lisaa on tulossa.

Sininen jakkara tulee maalle mulle yopoydaksi uudeksi tuunautuvaan makuuhuoneeseemme ja punainen maustehylly jaa tanne kaupunkikotiin.

Vierasmokin remontti on alkua pidemmalla. Katto on uusittu ja nostettu ja jatkettu uuden kuistin paalle. Uuden huoneen seinat ovat valmiit ja seinissa ikkunanpuitteet ja oven karmit. Ikkunalasit ja ovet viela odottavat asennustaan. Vanhan puolen ikkunat uusitaan talla viikolla ja sitten kai pitaisi olla sahkotoita ja sisamaalausta vaille valmista. Toivottavasti.

 Viime viikonloppuna tein toista kertaa itse mangojaateloa. Tuli tosi hyvaa ja sita oli ihan kasittamattoman helppo tehda. Tanaan kavin Modern Storessa ostamassa kermaa seuraavaa jatskisatsia varten.


No comments:

Post a Comment